IMG_3672

Pech, maar we blijven positief voor komende uitdagingen

Op de socials hebben jullie al wel gezien dat het even wat minder was met mij, maar nu gaat alles goed. Ik wou hiermee graag beginnen in deze post. Eigenlijk heeft het voorval wel ook positieve kanten… In deze post leg ik het even uit…

Jammer voor de triatlon, maar we blijven positief

De dag voor de triatlon die ik ging normaal ging meedoen kreeg ik s’nachts heel veel pijn in mijn onderrug, en ze hebben er dan ook iets aan gedaan in het ziekenhuis. Wel jammer voor de triatlon, want ik was er echt klaar voor. Ik was best wel zenuwachtig, maar wel er klaar voor dus… Vooral ook omdat ik de dag ervoor nog een video had gemaakt met mijn start nummer en zo.

Positieve kant van het verhaal…

Als je dan in bed ligt voor te rusten, kijk je (of ik toch) vaak op je telefoon. Het was eerst nog allemaal “succes met je wedstrijd” maar dan posten ik een foto in het ziekenhuis en dan waren veel mensen ongerust. En daar haal je dan positieve vibes uit. Herinneren jullie nog de vorige post over vrienden en familie, dat ik die zo belangrijk vind? Wel, nu had ik heel veel steun van hun, maar ook van andere mensen die via-via de socials volgen. Bedankt voor alle berichtjes!

Focussen op triatlon in Nieuwpoort

Het valt allemaal mee, en ik kan mij nu wel beginnen voorbereiden op het volgende. Namelijk de ‘Long course’ in Nieuwpoort midden september. Eerder twijfelde ik nog, maar de begeleiding van de voorziening zeiden dat het moet lukken. Zij hebben ervaring met trainingen voor lange(re) afstanden.
Deze week dan ook terug bewegen en trainen. Een half uurtje op de hometrainer in de fitness deed echt goed. Zowel fysiek als mentaal, en dat had ik wel even nodig.

En als je dat allemaal kan combineren met het kijken en volgen van de Olympische Spelen, daar wordt je toch gelukkig van, niet?
Dan wil ik hier ook alvast veel succes wensen voor de atleten die nog moeten sporten, en dikke proficiat voor degene die al kunnen terugblikken op hun prestaties tijdens de Olympische Spelen.

Elias

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *